Patiëntinformatie

Wanneer u een afspraak wilt maken kan dit ook zonder verwijzing van de huisarts.
Bij de eerste afspraak zullen wij eerst een intake afnemen, de klacht onderzoeken en samen een behandelplan opstellen. 
Wij vragen u om bij de eerste afspraak het volgende mee te nemen:

  • legitimatie
  • grote handdoek/badlaken
  • eventuele verwijsbrief van de huisarts of specialist

Geregistreerde fysiotherapeuten
Om aan alle kwaliteitseisen te voldoen staan alle fysiotherapeuten ingeschreven in het BIG-register en het Kwaliteitsregister van het KNGF.

Praktijkreglement
Wij adviseren u om voor u eerste afspraak uw polisvoorwaarden voor behandeling fysiotherapie na te gaan. U bent zelf verantwoordelijke voor de vergoeding van fysiotherapeutische behandelingen en voor het bijhouden van het maximaal aantal te vergoeden behandelingen vanuit de zorgverzekering. 

Bij verhindering kan een afspraak tenminste 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Afspraken die niet tijdig worden afgezegd of niet nagekomen afspraken worden niet door de zorgverzekeraar vergoed en zullen wij bij de patiënt in rekening brengen. 

De praktijk neemt geen enkele verantwoording voor vermissing van uw spullen. Laat waardevolle bezittingen liever thuis. 

Wanneer er tijdens een behandeling geoefend moet worden in de oefenzaal verzoeken wij u om binnen- / sportschoenen mee te nemen, eventueel sportkleding te dragen en een handdoek te gebruiken.

Wij hechten veel waarde aan tevreden patiënten en gaan ervan uit dat u eventuele klachten met ons bespreekt. Fysiotherapie De Kwakel zal uw klacht serieus behandelen en vertrouwelijk mee omgaan. Wij zullen te allen tijde proberen om samen tot een passende oplossing of verbetering te komen.
Fysiotherapie De Kwakel voldoet aan de wet “Kwaliteit, klachten en geschillen zorg” via de officiële klachtenregeling van het KNGF.

Privacy Policy