Home

***Beleid Fysiotherapie De Kwakel & COVID-19 (Het Corona virus)***

Sinds maandagavond 23-3-2020 zijn de maatregelen met betrekking tot COVID-19 wederom aangescherpt. Maatregelen die ons allemaal treffen.

Voor fysiotherapiepraktijken betekent dit dat wij helaas onze werkzaamheden niet meer mogen uitvoeren zoals normaal, ter bescherming van onszelf maar vooral ook voor onze patiënten.

Wat houdt dit praktisch in voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat?

Wij moeten 1,5 meter afstand houden tot onze patiënten/cliënten. Iets wat, zoals u vast zult begrijpen, in veel gevallen niet mogelijk is tijdens onze werkzaamheden.  De enige uitzondering op de regel is dat er, in overleg met de huisarts, behandeld mag worden indien kan worden vastgesteld dat er sprake zal zijn van onherstelbare schade bij de patiënt door niet behandelen. In dat geval mag er behandeld worden, maar alleen met beschermingsmaterialen als mondkapjes en handschoenen.

Ook tijdens deze crisis blijft ons belangrijkste doel om er voor te zorgen dat mensen zo snel als mogelijk pijn en klachtenvrij zijn. Wij kunnen dit onder andere doen door therapie op afstand doormiddel van beeldbellen, telefonische consulten en/of adviezen per mail.

Wij blijven gewoon telefonisch en via de mail bereikbaar en helpen u graag waar wij kunnen.

Laten we hopen dat we door al deze maatregelen deze crisis snel en gezond doorkomen!Fysiotherapie De Kwakel is sinds 2010 gevestigd in De Kwakel, in de accomodatie van sportvereniging KDO.

Naast algemene fysiotherapie zijn wij gespecialiseerd in kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie en het afnemen van inspanningstesten. Wij zijn ingeschreven bij ParkinsonNet en Claudicationet en hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

De persoonlijke benadering van de patiënt staat bij ons voorop. Volwassenen en kinderen met klachten aan of vragen over het bewegingsapparaat zijn van harte welkom

 
Inloopspreekuur bij sportvereniging KDO
Iedere maandagavond van 19.30 tot 20.15 is er een inloopspreekuur. De aanwezige fysiotherapeut zal uw klacht onderzoeken, een eerste diagnose stellen en advies geven. In dit spreekuur vindt geen behandeling plaats. Het spreekuur is voor iedereen, leden en niet leden van de vereniging zijn welkom.

Op dinsdag- en donderdagavond is er van 19.30u - 20.15u een inloopspreekuur voor de selectie van KDO-veldvoetbal.