Home

***Beleid Fysiotherapie De Kwakel & COVID-19 (Het Corona virus)***
Sinds vrijdag 1 mei kunnen we weer voorzichtig opschalen met het behandelen van patiënten in de praktijk, wel nog onder omstandigheden die anders zijn dan u gewend bent. Zo maken we in eerste instantie alleen afspraken op afstand, via de telefoon of een videoverbinding. Naar aanleiding van dat gesprek bepalen we de vervolgstappen. Als u, of iemand in uw gezin, symptomen heeft van corona dan zullen we bijvoorbeeld beeldbellen of stellen we een 1 op1 behandeling uit. Als het voor uw zorg noodzakelijk is, en het veilig en verantwoord kan, plannen we een behandeling in de praktijk.
In de praktijk hebben wij verschillende maatregelen genomen conform het hygiene protocol van het KNGF. Waarover wij u voorafgaand aan de behandeling zullen informeren.
U wordt verzocht op de gang te wachten tot wij u binnen halen voor uw afspraak en de 1,5m afstand wordt zoveel als mogelijk behouden.

 


Fysiotherapie De Kwakel is sinds 2010 gevestigd in De Kwakel, in de accomodatie van sportvereniging KDO.

Wij zijn ingeschreven bij ParkinsonNet en Claudicationet en hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

De persoonlijke benadering van de patiënt staat bij ons voorop. Volwassenen en kinderen met klachten aan of vragen over het bewegingsapparaat zijn van harte welkom

 
Inloopspreekuur bij sportvereniging KDO
In verband met het Coronavirus is het inloopspreekuur op de maandagavond alleen op afspraak mogelijk. De aanwezige fysiotherapeut zal uw klacht onderzoeken, een eerste diagnose stellen en advies geven. In dit spreekuur vindt geen behandeling plaats. Het spreekuur is voor iedereen, leden en niet leden van de vereniging zijn welkom.

Op dinsdag- en donderdagavond is er van 19.30u - 20.15u een inloopspreekuur voor de selectie van KDO-veldvoetbal.